Overige behandelingen

 

Paraffinehandpakking
Je handen hebben het zwaar te verduren. Dagelijks heben ze te maken met droogte, temperatuurverschillen, maar ook reinigingsmiddelen en noem zo maar op. Ondanks deze aanslagen op de huid van de hand verwachten we van onze handen dat ze er altijd perfect uitzien. Onze handen zijn een visitekaartje, en niet zelden worden we ook beoordeeld op het uiterlijk ervan.
Hoog tijd voor een 'verwenprogramma' voor onze handen. Per slot van rekening kun je aan de handen zien hoe oud je bent. Laat onze parrafine handpakking mensen misleiden door je véél jonger ogende handen! Iets dat met plastische chirurgie niet lukt.
De paraffinehandpakking is een weldaad voor je handen. De handen worden met een volle handcréme verzorgd. Daarna mag je de handen dompelen in het paraffinebadje (dit lijkt op kaarsenvet). Aansluitend krijg je een plastic en een badstof handschoen aan. Die zorgen voor extra warmte toevoer, zodat de werkzame stoffen sneller kunnen inwerken. Het resultaat: heerlijk zachte gladde handen.
Enkele handverzorging tips:

  • Gebruik altijd handschoenen als je thuis of in de tuin aan het werk bent.
  • Was de handen met een goede zeep met verzorgende oliën.
  • Gebruik een handcréme omdat die speciaal ontwikkeld is voor de huid van de handen. Olie-in-water emulsies zijn ideaal omdat ze snel intrekken en geen vetlaagje achterlaten.
  • Gun jezelf ook af en toe de luxe van en professionele handverzorging!

Epileren van de wenkbrauwen
Met een pincet worden de overtollige haartjes bij de wenkbrauwen weggehaald en wordt er aan het model van de wenkbrauwen gewerkt. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met de vorm van de ogen en het gezicht.
Epileren is de wenkbrauwen zo natuurlijk mogelijk houden maar wel verzorgd!

Verven van de wenkbrauwen en wimpers
Met speciale verf worden je wimpers en wenkbrauwen geverfd. De gevoelige huid rondom de ogen wordt beschermd met een zachte crème.
Het resultaat is meer uitdrukking in je gezicht zonder dat je gebruik hoeft te maken van een wenkbrauwpotlood en mascararoller!
Deze behandeling is ook zeer geschikt voor mensen die veel sporten of geen mascara verdragen.

Ontharen
Het weg halen van ongewenste haren op bovenlip, kin, benen, oksels, bikinilijn kan door middel van verschillende technieken. Met warme hars, body sugaring en met het touwtje techniek. Vraag naar het verschil en wat het beste bij je past.